Formulari de contacte

Nom
Telèfon
E-mail *
Missatge *
Acceptar condicions
Enviar

Contacte

 

Contacte amb nosaltres al 972400515 o info@copicat.cat
Ens trobareu aqui:
 

 

 

Avis Legal i protecció de dades

informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de COPICAT SALA ROURA SL amb CIF B17582594 i domicili social situat a BILBAO 6 17005, GIRONA, amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, COPICAT SALA ROURA SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats amb anterioritat. Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per a les finalitats esmentades. COPICAT SALA ROURA SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que COPICAT SALA ROURA SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests se suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.
D'acord amb els drets que li confereix el la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic Esther@copicat.cat. Al seu torn, li informem que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de COPICAT SALA ROURA SL, dirigint-se per escrit a l'adreça de correu dpo.cliente@conversia.es o al telèfon 902877192. Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna. Amb enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privadesa de COPICAT SALA ROURA SL.

 

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto