Filament Impressores 3D

 
 
 

Filaments Originals PLA de CoLiDo

Fabricats amb materia prima procedent d' Estats Units

 
filamentos PLA
 
Filaments PLA. Habitualment utilitzat per a productes destinats al sector educatiu, domèstic, o com a manera d'iniciar-se al món maker . Peces que no hagin de suportar temperatures superiors a 60 graus.
Els filaments 3D originals PLA de CoLiDo són sotmesos a un estricte procés de producció. Així s'assegura la més alta qualitat. Amb un diàmetre estable en tota la bobina. Certificat mil·límetre a mil·límetre per un exhaustiu i exclusiu test làser. Aquests sistemes de control de qualitat certifiquen, a més, que ens trobem davant un filament "bubble free" . Els acabats de les nostres impressions no presentaran irregularitats en la seva superfície.
L'ús conjunt de les impressores CoLiDo amb la gamma de filaments originals CoLiDo , permeten una adherència a la plataforma de producció sense aditius químics, gràcies al cristall patentat de la plataforma. Aconsegueix les millors impressions 3D. Els filaments CoLiDo t'asseguren la qualitat.
 

Filaments OriginalsPA (Nylon) de CoLiDo

Fabricats amb materia prima procedent d' Estats Units

 
filamento colido pa nylon
 
Es tracta del filament més fort de tota la gamma CoLiDo . La seva composició ho fa idoni per resistir impactes i suportar pes, arribant a aguantar fins a 304Kg. Aconsegueix acabats d'alta qualitat per a impressions de peces industrials.
 
 

Filament CoLiDo PC+

Acabats perfectes sense deformacions

   
filamento pc colido
 
Juntament amb el CoLiDo PA, el filament PC+ és l'opció ideal per generar peces per a un entorn industrial: elements interiors per a cotxes, electrodomèstics, etc. Evita deformacions i aconsegueix un agarri òptim a la plataforma d'impressió amb aquest consistent filament.
 
  

Filaments originals ABS de CoLiDo

Fabricats amb materia prima procedent d' Estats Units

 
   
filamento abs para impresion 3d
 
Filaments ABS ideal per a aquells treballs que precisen de major durabilitat. Treballs que deuen suportar temperatures superiors a 60 graus.
Els filaments 3D ABS originals de CoLiDo són sotmesos a estrictes processos de qualitat. Asseguren un diàmetre i una colorimetria constant al llarg de tota la bobina del producte. Així mateix, cada mil·límetre dels filaments originals ABS de CoLiDo passa per un rigorós test làser. Gràcies a aquest procés se certifica la mesura constant del diàmetre. També assegurem que ens trobem davant un filament "bubble free" . D'aquesta manera aconseguirem acabats d'alta qualitat Acabats de gran resolució. Treballs d'una gran consistència.
Aquests filaments s'adhereixen a la plataforma de treball de les impressores CoLiDo sense necessitat de productes químics. Això s'aconsegueix gràcies a la base patentada de cristall exclusiva de CoLiDo
.
 

Filaments originals Translúcid de CoLiDo

Fabricats amb materia prima procedent d' Estats Units

 
Filamento 3d Translucido
 
Una de les exclusives gammes de filaments 3D originals CoLiDo . Ideal per obtenir peces resistents. Peces que precisin d'un acabat superficial molt llis i que permeti el pas de la llum.
Als estrictes controls de qualitat als quals se sotmet tota la gamma de filaments originals CoLiDo , afegim el compliment de les directives alimentàries FDA . Així es converteix en el material ideal per a envasos i utensilis de cuina.
La seva original aparença, brillant i amb colors molt cridaners, i la seva naturalesa translúcid , ho converteixen en el material triat per a la fabricació de llums i objectes que precisin d'aquest acabat especial.
Igual que la resta de la gamma d'originals CoLiDo , el seu ús conjunt amb les impressores 3D de CoLiDo fa innecessari l'impregnar la plataforma de producció amb productes químics adherents.
 

Filaments originals Flexible de CoLiDo

Fabricats amb materia prima procedent d'Estats Units

 
filamentos 3d flexible colido
 
Material exclusiu patentat per CoLiDo . El filament 3D original CoLiDo FLEX consta d'una alta elasticitat. Presenta una gran resistència a l'abrasió. Això ens assegura un producte final amb una naturalesa estable en tot el producte.
Igual que en la resta de la família de filaments originals CoLiDo , el procés de fabricació compta amb un precís i estricte sistema de qualitat. El procés ens assegura no solament un diàmetre constant i precís, sinó que ens trobarem amb un producte final "dubble free" . Aquestes característiques faran que les nostres impressions aconsegueixin la més alta qualitat final. Un treball sense imperfeccions indesitjades ni variació cromàtica en la seva superfície.
Amb els filaments originals CoLiDo FLEX aconseguim una excel·lent adherència sobre la plataforma de producció (sense aditius químics). També aconseguirem com una perfecta adherència entre les capes del model imprès.
 

Filaments originals Fusta/ Wood de CoLiDo

Fabricats amb materia prima procedent d'Estats Units

 
filamentos 3d madera Colido
 
Sens dubte estem davant una de les meravelles dels filaments 3D originals CoLiDo . En el seu procés de fabricació s'afegeixen petits filaments de fusta i un polímer especial. Gràcies a això es recreen l'acabat i textura d'una superfície de fusta.
Aquest procés, a més, segueix comptant amb els exhaustius processos de qualitat de tota la gamma de filaments originals CoLiDo . Per tant, obtenim un filament que assegura un diàmetre constant al llarg de tota la bobina. Un filament amb una cromaticitat estable. I, com sempre, un filament "bubble free" . Tot això assegura un acabat de les nostres impressions innovador, original i d'alta definició.
El filament original CoLiDo WOOD és la millor opció per a estudis de disseny, arquitectura i sector educatiu
 

Potent filament Netejador IT3D

 
Filamento limpiador
 
Aconsegueix una neteja òptima del extrusor de la teva impressora 3D amb aquest potent filament netejador que evitarà obstruccions i farà que el filament flueix de manera suau i contínua durant la impressió, evitant així problemes d'impressió en les teves peces 3D.
 
MES INFORMACIÓ

 

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto