IMPRESSORES 3D GIRONA

OFERTA IMPRESSORA 3D

 

 

NOVETAT IMPRESSORA 3D
logo voladd 3d Girona
La impressora 3D amb ànima d'ordinador
 
CLICA PER MES INFORMACIÓ

 

 
 

 

MES INFORMACIÓ
 

 

Part inferior

 

 

     
 GAMMA D'IMPRESSORES 3D DE CoLido    
     

Les impressores 3D de IMPRESORAs 3D es configuren com la major gamma de models del sector.

D'aquesta manera la impressió 3D aconsegueix el seu major potencial amb els exclusius models IMPRESORAs 3D 3D.

 

Pel que al nostre catàleg trobem des del model bàsic amb el de muntatge d'Impressora 3D de la CoLido Diy , fins al nou model professional d'impressora 3D amb doble filament i un únic , la X3045 DUO.

 

Així en la nostra àmplia varietat d'impressores 3D podem trobar els millors models d'impressores 3D del mercat.

La CoLido Compact  es postula com la millor opció possible d'impressió 3D aplicada a les aules. Mentre, en la CoLido 2.0 Plus trobem una impressora 3D altament eficient, econòmica, amb un exclusiu disseny i capaç de treballar amb filament PLA, filament ABS i filament flexible. Finalment amb la impressora 3D CoLido  M2020 entrem en el segment més estàndard de la impressió 3D, el de superfície d'impressió de 200 x 200 x 200 mm, però amb les diferències tecnològiques exclusives de CoLido i un preu altament competitiu.

 
     

La X3045 es converteix en la millor impressora 3D possible gràcies al seu perfecte equilibri entre una excel·lent qualitat, una tecnologia exclusiva, una gran definició i un preu imbatible. Per fi, la X3045 DUO suposa una revolució tecnològica en ser l'única impressora 3D amb un únic capaç de combinar dos filaments diferents.

Si requereixes comprar una impressora 3d de qualitat superior, sens dubte, est és el teu model.
 
     
     impresion 3d Impressores 3D de CoLido
 impresion 3d  

La importància de la diferenciació tecnològica.

 

CoLido també compta amb el major departament de R+D+i del món de la impressió 3D. D'aquesta manera en el seu laboratori central, 85 enginyers de diferents especialitats, se centren en l'estudi de nous productes. Perquè és aquest compromís el que ha aconseguit que les nostres impressores 3D abastin tots els sectors d'activitat, comptant amb models específics per a necessitats determinades.

 

A més la família d'impressores 3D de CoLido són les més silencioses del mercat el que les converteixen en la millor alternativa per al treball en llocs tancats, oficines, aules, comerços, despatxos, … Perquè totes les impressores 3D de CoLido compten amb una tecnologia exclusiva que permet la impressió 3D sense ni adhesius per a la fixació de la peça a la base.

 

Perquè aquesta tecnologia d'impressió 3D sense ha convertit a CoLido en la referència en el sector educatiu i industrial. No solament evitem les molèsties habituals de l'ús de les en un ambient tancat (olors, coïssor, irritacions,…) sinó que permet que la peça impresa es pugui retirar d'una manera fàcil i sense esforç, evitant el trencament de la mateixa.

 

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto