VOLADD IMPRESSORA 3D

logo voladd 3d Girona
 
La impressora 3D amb ànima d'ordinador

 

 
 
voladd cloud  
Descàrrega, comparteix i controla
l'estat dels teus objectes 3D des de
qualsevol part amb Voladd Cloud
Voladd és una impressora 3D connectada a milers d'objectes imprimibles online, disponibles gratis i a l'instant. Gràcies a Voladd Cloud podràs posar a imprimir els teus objectes sense necessitat d'estar en el lloc on es troba la impressora i també podràs veure i gestionar l'estat de les teves impressions en temps real. A més,el sistema de notificacions de Voladd t'informarà de qualsevol incidència, canvis d'estat o recomanacions. I tot això sense necessitat d'instal·lar cap programari, només necestitarás entrar en el teu navegador.

 

 
Voladd Cartridge:
La nova generació de
consumible per a impressora 3D

Imprimeix com el primer dia amb Voladd Cartridge. Es tracta d'un sistema que inclou el capçal d'impressió en el cartutx, evitant així que diferents materials passin pel filtre i que en poc temps aquesta s'obturi i tinguis problemes d'impressió. Obtindràs un major rendiment, usabilidad, productivitat i funcionalitat.

A més, Voladd és la primera impressora 3D del món amb cartutxos que inclouen capçal de diàmetre variable. Quan vulguis tenir un objecte de qualitat, de forma ràpida, i sense que la definició sigui el fonamental, utilitzarem un cartutx de punta normal. Si volem un objecte que exigeix major detall i definició, usarem cartutx de punta HD o Full HD.

punta extrusor voladd 3d

 

  voladd cartridge filament 3D
 
voladd con la familia  
La impressora 3D més
fàcil d'usar i que millor
optimitza l'espai

Voladd ocupa aproximadament el que un ordinador portàtil de 15” amb la pantalla oberta. La relació de grandària total amb àrea d'impressió és espectacular, proporcionant una capacitat d'impressió de 3281cm3, la qual cosa la fa ideal per a espais reduïts.

Una altra dels seus avantatges és el seu maneig intuïtiu, ja que que qualsevol persona pot gaudir dels seus beneficis sense necessitat de coneixements, de la forma més fàcil mai creada. És per això que resulta l'opció perfecta per a famílies i grups d'amics, així com per a l'oficina o entorns educatius, ja que la seva connectivitat permet crear grups virtuals en els quals posar en comú els nostres objectes 3D i tot el procés d'impressió.

 

 
CARACTERISTIQUES

TECNOLOGÍA
Volumen de construcciÓ: 175x125x150 mm Tamany de l' impressora: 290x400x290 mm Pes: 4,5 Kg

IMPRESSIÓ
Resolució de la capa: 0,1-0,4 mm
Exactitud posissional: XY: 10 μm
Diámetre extrusor: 0,4-0,6 mm

VOLADD CARTRIDGE
Tipo de material: PLA

SOFTWARE
Software: Sense software. De navegador Web. App: Android e IOS
Tipos d'arxius: –
Sistema Operatiu: GNU Linux Debian RTOS
Connectividat: Wi-Fi® 802.11 b/g/n, NFC, Ethernet, MQTT

ELECTRÓNICA
Temperatura d'impressión: 23ºC – 35ºC
Voltage d' entrada: 120-240 V
Potencia: 120 W

 

  dibujo voladd
 
manual usuario voladd   ficha tecnica voladd
MANUAL USUARI
 
FITXA TÈCNICA
            Resultado de imagen de IMPRESORA 3D .png 

 

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto