KettyBot

El més encantador, KETTYBOT, el robot de repartiment i recepció amb pantalla d'anuncis!

 
UN TOT TERRENY VERSÀTIL  

 

 
Robot de repartiment i recepció amb una pantalla d'anuncis KettyBot és el robot de repartiment i recepció més actual de Pudu Technology que compta amb pantalla d'anuncis, guia del client, interacció de veu mitjançant IA i funcions de repartiment. Com a solució econòmica i molt efectiva, KettyBot ofereix una experiència d'última generació en restaurants molt concorreguts.  

 

 
Per què triar «KettyBot»?.

 

Una experiència diferent per a atreure més clients. KETTYBOT pot ser usat per a repartiment de plats en hostaleria però també per a saludar, acompanyar i acomodar a persones en Clíniques, Centres Comercials, Comerços, etc. Amb la seva pantalla gran de 18,5” podrem mostrar imatges o vídeos juntament amb un àudio de gran qualitat.
 

La pantalla d'anuncis gran de 18,5" permet mostrar materials promocionals en la zona personalitzada, la qual cosa ofereix un enfocament de màrqueting més atractiu.


 La pantalla d'anuncis centrada s'adapta perfectament a l'angle de visió del client, alhora que no desentona amb l'estètica del disseny del robot.
 Amb un altaveu de gran potència, KettyBot no sols agrada als adults sinó també als nens, la qual cosa ho fa ideal per a impressionar a tota la família.


 Captivador: capaç de comprendre, xerrar, actúar de manera encantadora i fins i tot a vegades impacientar-se.


 Fàcil d'usar: funcionament simple i senzill; inici ràpid en menys de 2 minuts
Segur: moviments segurs gràcies al seu IA, amb resposta instantània de 0,5 segons per a evitar obstacles


 Autonomia de fins a 8h amb recàrrega automàtica. Quan té poca bateria emet una alerta de veu i torna a la seva estació de càrrega

 

 

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto